Masai är ett internationellt koncept med stor framgång. Du blir en del av en stark organisation samt en inspirerande arbetskultur, där passion är ett av nyckelorden. Masai designar och utvecklar kläder för den modemedvetna kvinnan som föredrar en avslappnad och individuell stil. Masai’s design tar utgångspunkt i att alla kvinnor är skapade olika. Därför sätter vi en stor ära i att hjälpa alla kvinnor med att finna just de modeller som passar henne allra bäst. Våra kläder säljs i dag i mer än 1200 butiker i 20 länder och vi har i dag 39 konceptbutiker i Skandinavien.

Masai Clothing söker en Butikschef till Uppsala Gränby

Uppsala
Sista ansökningsdag 2018-05-06

Vi söker en vikarierande butikschef till vår butik i Gränby Centrum.

Brinner du för att klä på kvinnor från Topp till tå och kan du tillsammans med din personal skapa en varm och levande atmosfär i butiken, där alla känner sig välkomna och har lust komma tillbaka? Är du ansvarstagande och alltid klar till att gå den sista metern för att nå de önskade resultaten?

Det är i butiken det sker:
Du är en fantastisk säljare och den mesta av din tid lägger du i butiken, där du tillsammans med dina medarbetare,  fokuserar på att ge kunden den bästa upplevelsen,  så att du alltid försäkrar dig att både butiken och kundservicen vid alla tidpunkter lever upp till vårt koncept.
Ytterligare är det din uppgift att butiken alltid är inspirerande och visuellt överenstämmer med våra guidelines. Du planlägger och genomför diverse kundarrangemang som en del av butikskedjans marknadsföring.
 
Vi söker en utåtriktad och resultatskapande ledare:
 
Du är ansvarig för att leda, driva och utveckla vår vackra butik. Du är ansvarig för försäljning – och lönebudgetar. Dina ledaruppgifter innebär bla att du planerar det dagliga arbetet i butiken, analyserar diverse nyckeltal och använder dem för att optimera driften. Som ledare är du ansvarstagande och motiverar dina medarbetare genom involvering, coachning och sparring, så att ni tillsammans når butikens mål. Du ingår i ett team av engagerade butikschefer och kommer tillsammans med dem att få intern ledar- och sälj träning.   
 
Som person är du en serviceminded teamplayer med ett stort driv och hög energinivå och du har redan bevisat att du är en duktig och resultatskapande ledare. Du har en ärlig och rättfram framtoning och arbetar handlingsorienterat och ihållande för att lösa uppgifterna.  Du går först med din positivitet och gläds av den dagliga kontakten med kunderna och personlen. Du är resultatorienterad, utåtriktad och serviceminded.
 
Är du intresserad?
Tjänsten är på heltid fram till den 31 mars 2019, med tillträde omgående. I samband med denna rekrytering samarbetar Masai Clothing med Retail Recruitment.

Kan du se dig själv i ovan nämnda roll? Registera då din ansökan, CV samt foto så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan.

Olle Mikkelsen

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Arbetsort Uppsala
Kontaktperson Olle Mikkelsen, VD/Senior Recruiter, olle.mikkelsen@retailrecruitment.se, 0703374405
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-05-06
Annonsen publicerades 2018-04-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!