Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Sommarvikarier till kvinna i 26-års åldern

Norrköping
Final application date 2019-06-01

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker 1 personlig assistent till en kvinna i 26-års åldern som bor i centrala Norrköping. Tillträde redan under Mars månad.


Om mig: Jag är en tjej på 26 år som bor i Lindö i Norrköping med min hund. Har en medfödd cp-skada vilket gör att jag sitter i rullstol och behöver assistans. Någon som är min högra hand dygnet runt.

Mina stora intressen är att umgås med familj, vänner, min hund och att tillbringa tid i stallet samt på simträningen.

Jag är glad, älskar att skratta och har lätt för att släppa in folk i mitt liv. Spenderar många timmar med att pyssla och skapa då jag är väldigt kreativ.

Om dig: Du som söker bör vara en tjej eller kille mellan 24-35 år.

Du ska vara glad, positiv med nära till skratt och gilla att hitta på saker. Gärna komma med egna idéer, men också kunna chilla en heldag i soffan om så behövs.

Det är bra om du har körkort, då jag reser iväg ibland.

Jag söker någon som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel vid behov och som kan jobba dygnets alla timmar.

Ingen direkt utbildning krävs då personkemin är viktigast!

Om tjänsten: Vi kan erbjuda vikarietimmar och sommarjobb. Arbetstiderna är förlagda på vardagarna 10-19, nätter 19-10 samt dygnspass på helgen 10-10. Nätterna har då sovande jour.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in en ansökan till:

Knutsonscrew@outlook.com

Eller vid frågor ring:

Heidi Peltoniemi 0765979788
 

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-06-01 men rekrytering sker löpande, Välkommen med din ansökan
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Norrköping
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Extra / per hour
Length Permanent employment
Working hours Various
Wage conditions Fixed
Drivers licence Car
Application
Final application date 2019-06-01
Date of publication 2019-05-21

Know someone who is suitable for this job? Tell them!