Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet "en god affär".
Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via ÖoB, där ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.
Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.
Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

ÖoB söker ställföreträdande varuhuschef

Strömstad
Sista ansökningsdag 2018-04-20

Till ÖoB i Nordby söker vi nu en kundfokuserad och utvecklingsinriktad ställföreträdande varuhuschef med tidigare erfarenheter inom ledarskap och detaljhandel. Som ställföreträdande varuhuschef sitter du med i varuhusets ledningsgrupp och är tillsammans med varuhuschefen ansvarig för varuhusets drift och försäljning. Du har tidigare erfarenhet som ställföreträdande varuhuschef (vice butikschef) eller avdelningsansvarig samt vill utvecklas mot en tjänst som varuhuschef i framtiden

Kvalifikationer
Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla varuhusets försäljning, medarbetare samt resultat inom ramen för ÖoBs koncept och arbetsmodell. Med god social förmåga samt goda coachande ledaregenskaper är du som ställföreträdande varuhuschef samarbetsinriktad och uppskattar tjänstens många kontaktytor. Samtidigt har du hög integritet och gillar att planera och organisera.

ÖoB är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och som gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Därför krävs det att du alltid är serviceinriktad med kundens behov i fokus. Vidare så värderar vi god samarbetsförmåga, hög servicekänsla (mot kunder och kollegor), blick för det visuella i ett varuhus samt kunna se "helheten" i varuhuset.

Erfarenhet från ledande position inom detalj/dagligvaru -handeln samt erfarenhet från stordrift är meriterande.

Hos oss har du chansen till ett riktigt spännande och utvecklingsinriktat arbete i ledande befattning där ÖoB kan erbjuda mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Bra att veta
Tjänsten är tillsvidare på deltid (32h/v) och har varierande arbetstider inkluderande kväll och helg. I tjänsten ingår även avdelningsansvar.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, placering Nordby.

Stämmer detta in på dig? Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här" nedan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.
I samband med denna rekrytering samarbetar ÖoB med Retail Recruitment, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Daniel Gustafsson.

Välkommen till ÖoB!

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Arbetsort Strömstad
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailrecruitment.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Ställföreträdande Varuhuschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-20
Annonsen publicerades 2018-04-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!