Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.
Se även www.coop.se

Butikschef Stora Coop Borås

Borås
Sista ansökningsdag 2018-03-20

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person som Butikschef åt oss.

Då vår nuvarande butikschef går vidare inom organisationen söker vi dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik butik. 

Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. 

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer samtidigt som du ser till att butiken är säljande, attraktiv och levande för att alltid överträffa våra kunders förväntningar. 

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet. 

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt ök. 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 11 mars 2018.

I samband med denna rekrytering samarbetar Coop med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik, tfn: 0707-94 99 50.
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Arbetsort Borås
Kontaktperson Jakob Hemvik, Recruiter, jakob.hemvik@retailrecruitment.se
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-03-20
Annonsen publicerades 2018-03-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!