Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en industripartner hos flera av Sveriges framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, stål och process-industrin. Våra verksamheter finns i Södertälje, Ludvika, Avesta, Borlänge, Horndal, Hofors, Sandviken och Gävle men vi genomför projekt både i Sverige och internationellt.
Förändringar kopplat till ”Industri 4.0” eller ”Internet of things” pågår just nu globalt och Enerco har positionerat en bra grund.
Enerco satsar nu vidare förframtiden och söker därför kompetenser inom flera områden. www.enerco.se

Industrisanerare Sandviken

Sandviken
Sista ansökningsdag 2018-04-23

Enerco har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och närmar sig nu ca 400 medarbetare. Vi söker nu fler drivna medarbetare som vill följa med oss på den här resan.
I takt med att Enerco växer så kommer vi de närmsta åren även att behöva fler ledare och de som jobbar hos oss har möjlighet att avancera inom gruppen.
Ett sommarjobb hos Enerco är en fot in hos ett av Sveriges snabbast växande industriföretag.
Ansök nu och börja din resa med oss.

Vi inom Enerco utvecklar nu våra saneringstjänster tillsammans med en av våra största kunder. 
Vi letar nu efter medarbetare med rätt attityd och inställning. Personalen inom saneringen uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter och det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Våra Industrisanerare ges en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Enerco är leverantör till flera av regionens största industrier.
Som fastanställd får man uppleva allt från pappersbruk, sågverk, stålproduktion och många andra tillverkandeindustrier.
Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning. En varierande och utmanande vardag.
Våra sanerare har en stark yrkesstolthet och en anda som vi kallar Enercoandan.
Här erbjuder vi rätt person möjlighet att komma in i vår gemenskap och bli en av oss.

Arbetet består av att sanera maskiner, golv och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschauförerna sedan fraktar till en säker plats. Vi jobbar även i varma miljöer så som stålindustrins ugnar. En del av vårt jobb där är att sanera slagg, aska och annat avfall från industrin. Du behöver uppskatta denna variation av temperaturer och miljöer där jobbet både kan vara skitigt, trångt och varmt men alltid utmanande och tillsammans med härliga kollegor. 

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbeten inom induistrirengöring så som :Skyffla, Sopa, Sopmaskin, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.


Kvalifikationer och Egenskaper
Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt alltid sätter säkerheten främst.
Vi söker dig som är i god fysisk kondition, positiv och trivs med ett varierande arbete. 

Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder, innebär det därför att du ofta är vårt ansikte utåt med regelbundna kundkontakter. För oss är det därför viktigt att du är social, flexibel, samarbetsvillig med ett trevligt bemötande, samt har god kommunikativa kunskaper i tal och skrift. 
Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Krav: Körkort behörighet B.

Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt om du har branschvana inom sanering. 

Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Kontakt
Arbetsgivare Enerco Group AB
Arbetsort Sandviken
Kontaktperson Joakim Balkefors, Rekryterare, joakim.balkefors@enerco.se, 076-2007699
Villkor
Yrkestitel Industrisanerare
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-23
Annonsen publicerades 2018-03-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!