Novare är ett av Sveriges starkaste humankapitalhus beläget i fantastiska lokaler mitt på Blasieholmen. Novare Human Capital AB grundades 2001 av Investor AB och Fredrik Hillelson med syfte att erbjuda HR-stöd för sina portföljbolag. Sedan dess har Novaregruppen varit involverad i rekryteringen av 1500 exekutiva chefer till över 500 företag, kompetensutvecklat 3 000 ledare och specialister, genomfört ett flertal skräddarsydda företagsinterna program samt rekryterat 1 700 chefer på mellannivå till över 200 företag.

Novare erbjuder specialistkompetens inom området Human Capital och består av tio bolag där varje enskilt bolag är specialister inom sin verksamhet. Tillsammans är vi experter på allt som har med medarbetare och kompetens att göra. Det kan handla om att hitta rätt person till rätt plats, men också om att se över företagets kompetensbehov och långsiktigt utveckla medarbetarna.

Praktikanter inom Rekrytering/HR

Stockholm
Final application date 2019-06-30

Har du ett brinnande intresse för personal, rekrytering och HR? Har du praktik som en del av din utbildning och vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen? Då har vi möjligheten till att ge dig praktisk erfarenhet inom en snabbrörlig bransch på ett av Sveriges främsta Humankapitalhus!

 
Novare Professionals är en del av Novare-koncernen och arbetar främst med resursförstärkning inom HR, Ekonomi och Administration på såväl strategisk som operativ nivå. Vi är ett ungt bolag i en etablerad koncern med ett brett närverk och ett starkt varumärke. Det gör att vi både kan vara snabbrörliga och ha ett nära samarbete med stora möjligheter till att få prova nytt samtidigt som vi har en bra struktur och ett brett nätverk både när det kommer till kandidater och kunder.

I rollen som praktikant finns möjligheten till att fokusera på både rekrytering, search, urval, telefonintervjer, avtalshantering, onbording, offbording, policys, intervjuer, HR-system, försäljning, konsultverksamheten, employer branding och delta på arbetsmarknadsaktiviteter. Vi kommer tillsammans att sätta ihop ett schema med varierade projekt utifrån dina önskemål och vår erfarenhet av vad som behövs för att snabbt utvecklas i rollen.

Arbetet utförs på vardagar under kontorstider, period för praktiken kan variera utifrån när just din utbildning har planerat in praktik.

 
VEM ÄR DU?

Vi söker en person med mycket engagemang, intresse för vår verksamhet och en vilja att lära sig mer på ett snabbt och effektivt sätt. Kanske strävar du efter en framtida karriär inom branschen och är villig att kavla upp armarna lite extra för att lära dig så mycket som möjligt och få fina referenser inför framtiden? Vi tror att du har en pågående utbildning inom personal, beteendevetenskap, ekonomi eller likvärdigt och känner att du snabbt vill få praktiska erfarenheter.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är engagerad och trivs i en snabbrörlig miljö där fokus alltid är på att göra den bästa möjliga lösningen både för kund och konsult. Du är flexibel och socialt smidig med et ständigt fokus på målet. Låter den här beskrivningen som dig? Då rekommenderar vi dig varmt att söka.

 
ÖVRIG INFORMATION

Start: Löpande, ange din praktikperiod i ansökan.
Omfattning: Flexibelt utifrån din tillgänglighet.
Placering: Stockholm

Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta Talent Manager Anna.Liljegren@novare.se . Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Contact details
Employer Novare Professionals
Workplace Stockholm
Terms
Job Title Praktikant
Type of employment Temporary employment
Length 11 days - 3 months
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-06-30
Date of publication 2018-03-06

Know someone who is suitable for this job? Tell them!