Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Genom att varje år samla över 200 000 deltagare i 19 medlemsorganisationer bidrar studiefrämjandet till en hållbar framtid där det skapas möjligheter för bildning, engagemang och gemenskap.

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.

Exekutiv assistent till Studiefrämjandet!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-04-01

Brinner du för civilsamhället, frågor om utbildning och ett inkluderande samhälle? Skulle du vilja arbeta som förbundschefens högra hand med eget ansvar över både små och större interna projekt? Har du lätt för att skapa ordning och struktur? Då är rollen som Exekutiv assistent hos ett av Sveriges största studieförbund något för dig! 

Novare Professionals söker nu efter en driven och engagerad Exekutiv assistent till riksförbundet Studiefrämjandet med placering i Stockholm (Hornstull). Tjänsten är en direktrekrytering till Studiefrämjandet men processen hanteras i sin helhet av Novare Professionals. Det är därför Studiefrämjandets önskemål att alla frågor om processen och tjänsten riktas direkt till Novare Professionals. 


Arbetsuppgifter

I rollen som exekutiv assistent på Studiefrämjandet arbetar du i en ansvarsfull och dynamisk roll där du både hanterar administration, konfidentiell information och interna projekt. Projekten innebär allt ifrån mindre aktiviteter och möten till större konferenser och deltagande i Almedalen.

Som assistent kommer du i de flesta fall att vara förbundschefens högra hand både när det kommer till interna projekt och administration.

 
Du kommer bland annat att ansvara för att:

·       Projektleda interna verksamhetskonferenser och förbundsstämmor
·       Samordna/strukturera närvaron i Almedalen
·       Planera praktiska arrangemang för olika möten, exempelvis riksförbundsmöten, distriktschefsmöten och förbundsstyrelsemöten. 
·       Praktiskt stöd till förbundschefen vid bland annat rese- och mötesbokningar
·       Utredningsarbete
·       Ledningsstöd
·       Förbereda underlag, inbjudningar och agendor till möten
·       Föra anteckningar och skriva PM efter möten

Då rollen har ett övergripande ansvar för att hålla samman och organisera, administrera och planera flera av de centrala aktiviteterna i förbundet så kommer du snabbt att komma in i förbundets olika verksamheter. Det kommer att falla sig naturligt att det är dig alla vänder sig till med frågor och funderingar vilket kommer att leda till att du utgör spindeln i nätet och med ditt stora engagemang och personliga intresse kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och göra stor skillnad.


Vem söker vi?

För att trivas i rollen som Exekutiv assistent hos Studiefrämjandet tror vi både att du är intresserad av hjärtefrågorna och civilsamhället i stort. Vi söker dig som tidigare arbetat i en projektledande eller administrativ roll och har förmågan till att både arbeta med ett övergripande perspektiv men även till att gå ned djupare i detaljer. 


För att lyckas i rollen tror vi att du..

… har en avslutad gymnasieutbildning med fullgoda betyg.
… eftergymnasial utbildning inom relevant område.
… har en hög datormognad.
… god kommunikativ kompetens, både i tal och skrift.

Vidare har du ett öga för detaljer och en stilistisk ådra när det kommer till mail och externa dokument. Det är meriterande och du har tidigare erfarenhet av arbete som ledningsstöd samt arbete i en ideell organisation/civilsamhället.

Som person är du en driven, ansvarstagande, prestigelös, initiativtagande och resultatorienterad person med stor förmåga att snabbt sätta sig in i nya situationer och frågeställningar. Du har ett starkt sinne för service, struktur och ordning samt en hög personlig integritet. Samtidigt som du är självgående har du naturligtvis även lätt för att samarbeta med andra. 

Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta Anna.Liljegren@novare.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel Executiv assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-01
Annonsen publicerades 2018-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!