Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2016 var 6,06 miljarder SEK.

Jula söker Gruppledare till Värmdö

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Gruppledare
Jula Sverige har idag 50 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Till Julas varuhus på Värmdö söker vi nu Gruppledare. 

Det här gör man som Gruppledare
Du ingår som en av flera Gruppledare i varuhusets ledningsgrupp. Som Gruppledare är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Tillsammans med Varuhuschefen och övriga i ledningsgruppen ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål.
Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Vi ser gärna att du har en motsvarande ledarroll inom detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse inom vårt produktsortiment.

Det här är du som ledare och person
Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Det är av största vikt att du är engagerad och har god förmåga att prioritera, delegera arbete samt hantera förändringar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att använda ett coachande förhållningsätt och feedback för att motivera, engagera och utveckla andra. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Placering Värmdö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt. Som Gruppledare arbetar man dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig kul och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Stämmer detta in på dig? Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här" nedan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

I samband med denna rekrytering samarbetar Jula med Retail Recruitment, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Malin Karlsson, 0705 - 08 43 40 malin.karlsson@retailrecruitment.se

Välkommen till Jula!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Gruppledare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-02-28
Annonsen publicerades 2018-02-12

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!