Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till man i Bettna

Flen
Sista ansökningsdag 2018-03-03

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker 4 st kvinnliga personliga assistenter till en man som bor i Bettna med sin fru, två tonårsdöttrar på 15 år och en allergivänlig söt liten hund.   
Arbetet är förlagt dygnsvis 8-8 varierande med 8-16 eller 16-08. Erfarenhet som personlig assistent eller motsvarande är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. Du bör vara lugn som person eftersom allt får ta sin tid. För ett arbete hos oss bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. Vi ser att du som söker har körkort behörighet B. Hög lön utlovas!

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-03-03 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts senast 1 mars 2018. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Flen
Kontaktperson Carola Karlsson, Områdeschef, carola.karlsson@carelli.se
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-03-03
Annonsen publicerades 2018-02-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!