Enerco Group är en omfattande satsning med målsättning att vara en betydande industripartner inom strategiskt utvalda tjänsteområden. Vi är ca 350 medarbetare som levererar teknik- och underhållsnära tjänster till industrin i form av bland annat mekaniskt underhåll och -tillverkning, industrirengöring och sanering, service av värmeväxlare och vattenbehandling samt automationslösningar och industriella projekt.
Vi arbetar dagligen för att främja en säkrare industri med färre olyckor och tillbud. Detta har lett till att vi årligen genomför seminarium kopplat till just säkerhet och arbetsmiljö. Tills idag har våra seminarium nått ut till ca 7000 medarbetare inom Svensk industri.
Vår vision är att bidra till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder genom såväl kostnadseffektivitet och kvalitet i leveranserna som via utveckling och innovation. Genom att förena ett kundfokuserat och flexibelt entreprenörskap med processmognad och struktur gör vi ett rejält avtryck och skapar en ny dimension i hur dessa tjänster levereras, dokumenteras och följs upp.

Sommarjobb Industrimekaniker för Avesta

Avesta
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Svensk industri är beroende av sin höga kvalitet och sin leveranssäkerhet för att behålla konkurrenskraften. Akuta driftstopp eller störningar är ett allvarligt hot mot detta. Som mekaniker är du ofta en av de första på plats och våra team har ett viktigt uppdrag att på ett säkert sätt reparera och utföra underhåll. Vi håller industrin rullande. Det här jobbet riktar sig primärt mot en av vår största industrikunder i Avesta men arbete hos andra kunder kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete är fokuserat mot underhåll, renoveringsarbeten, reparationer, nyinstallationer och maskinmontage. Uppdragens art består av både akuta och förebyggande åtgärder.

Kvalifikationer och egenskaper
Som mekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda.
Du drivs av förbättringar och vill bidra till att göra våra kunder anläggningar mer framgångsrika.

Vi söker dig med
stor entreprenörsanda
kunskaper i mekanisktunderhåll
erfarenhet av svetsarbete.

Personliga egenskaper
Engagerad
noggrann
analytisk
driven
initiativtagande
ansvarsfull
kundfokuserad
brinner för förbättringar

Enerco sätter din och dina kollegors hälsa främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.

Vi söker i första hand dig som vill ha ett sommarjobb.
Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar gärna emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv. Vi tar tyvärr ej emot e-post eller brevansökningar
Kontakt
Arbetsgivare Enerco Group AB
Arbetsort Avesta
Kontaktperson Johnny Eriksson, Platschef, johnny.eriksson@enerco.se, 070-7967064
Joakim Balkefors, Rekryterare, joakim.balkefors@enerco.se, 076-2007699
Villkor
Yrkestitel Underhållsmekaniker
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Rörlig
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-02-28
Annonsen publicerades 2018-02-01

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!