Göransson Arena invigdes 2009 och ligger på det legendariska idrottsområdet Jernvallen i Sandviken. Arenan är en så kallad multiarena och tack vare sin storlek och unika utformning finns möjlighet att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv.
Läs mer: www.goranssonarena.se

Evenemangschef till Göransson Arena

Sandviken
Sista ansökningsdag 2018-03-04

- affärsdriven ledare med starkt nätverk inom evenemang

Göransson Arena är multiarenan som varje år arrangerar evenemang inom idrott, kultur och näringsliv i världsklass! Arenan har bland annat varit VM-arrangörer för Sveriges senast guld i bandy, Sveriges största inomhuscup i ungdomsfotboll - Göransson Cup, Sandviks årsstämma och artister som Bryan Adams, Scorpions, 50 cent samt i år Britney Spears, Björn Skifs och Tomas Ledin. Evenemangskaraktären är både av kommersiell och samhällsnyttig.

Vi söker en Evenemangschef som bygger upp en förtroendefull relation med externa parter som exempelvis enheter inom kommunen, olika föreningar/förbund och produktionsbolag. Som Evenemangschef ansvarar du för budget, samt affärsutvecklingen inom affärsområdet. Till din hjälp har du erfarna projektledare, produktionsledare och teknik- & säkerhetschef (4 medarbetare). I nära samarbete med övriga affärsområden utformar, producerar och genomför ni uppdragen, samt gör uppföljning.

Som evenemangschef på Göransson Arena ingår du i ledningsgruppen och är delaktig i alla viktiga strategiska beslut och du rapporterar till VD. Nuvarande Evenemangschef väljer att under året trappa ner och blir den som stödjer dig i introduktionen. För att lyckas i uppdraget krävs tryggt ledarskap, strukturerat projektledarskap samt ett kundorienterat förhållningssätt.

Du har erfarenhet som ledare inom evenemang med ett aktivt nationellt nätverk. För dig är det naturligt att bygga långsiktiga relationer. Som person har du förmågan att se helheter och att hugga i när så behövs, samt förstår att detaljerna gör upplevelsen. Du är prestigelös, förtroendeingivande och tycker om att inspirera och leda/utveckla medarbetare. Du har relevant utbildning eller likvärdiga arbetslivserfarenheter.

Välkommen till regionens roligaste utmaning!
Kontakt
Arbetsgivare Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Arbetsort Sandviken
Kontaktperson Torgny Balkefors, torgny@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434769
Villkor
Yrkestitel Evenemangschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-03-04
Annonsen publicerades 2018-02-01

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!