Mora Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Mora Camping tillsammans med Mora Parken består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.

Servitör/Servitris till Mora Camping och Mora Parken sommaren 2018

Mora
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Mora Camping och Mora Parken söker serveringspersonal till sommarsäsongen 2018
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu servitörer/servitriser till våra restauranger. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att servera våra gäster lunch, Ala carte, enklare rätter, kassarbete samt enklare bar. Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fyll på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med våra restaurangansvariga.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Utbildning eller erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 13/8 
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Mora
Kontaktperson Anna Nilsson, Restaurangansvarig, anna.nilsson@moraparken.se
Villkor
Yrkestitel Servitör/Servitris
Anställningsform Viss tid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-15

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!