Gränna Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Gränna Camping är en fyrstjärnig anläggning vid Vätterns strand med 450 campingplatser, 38 stugor, Närbutik, all tänkbar service och Restauranger på kort promenadavstånd.

Städpersonal till Gränna Camping sommaren 2018

Jönköping
Sista ansökningsdag 2018-04-15

Gränna camping söker städpersonal till sommaren 2018
 
Arbetsuppgifter
Som medarbetare på våran städavdelning arbetar du med att avsyna och städa stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp. Du är en iderik problemlösare med förmåga att ta egna initiativ och har öga för detaljer.
 
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav. 
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 20/5  – 31/8 
  
Ansök via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den 15 april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Jönköping
Kontaktperson Petra Ring, Platschef, petra.ring@grannacamping.se
Villkor
Yrkestitel Städerska/Städare
Anställningsform Viss tid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-15
Annonsen publicerades 2018-01-10

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!