Ekerum Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Ekerum Camping är en riktig naturskön pärla mellan land och hav. En fyrstjärnig camping med ca 580 platser för tält, husvagn och husbil, 148 stugor och villavagnar, Pool, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.

Aktivitetscentret på Ekerum Camping söker medarbetare till sommaren 2018

Borgholm
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Vi söker nu medarbetare till Aktivitetscenter på Ekerum Camping sommaren 2018
 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som uthyrning av olika aktiviteter samt hanteringa av arenor.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig

Kvalifikationskrav
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 20/5 – 31/8 
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Borgholm
Kontaktperson Maria Olsson, maria.olsson@gronklittsgruppen.se, 070-4802974
Villkor
Yrkestitel Aktivitetsuthyrare
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!