Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne Camping och Sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en fyrstjärnig camping med 800 campingplatser, ett 70-tal stugor, vandrarhem och poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, uddens festplats, Brasseri Udden, Orsa Bowling med McGreggors sportbar och ett omfattande aktivitets utbud.

Receptionist till Orsa Camping sommaren 2018

Orsa
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Orsa Camping sommaren 2018
 
Arbetsuppgifter: Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Större delen av arbetet består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster och ta emot gäster i form av in- och utcheckning.

Personliga egenskaper: Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt.

Kvalifikationer: Tidigare erfarenheter av arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger vid vattnet.
Språk: Svenska och Engelska flytande i både tal och skrift. Tyska är meriterande, men inte ett krav.  
 
 
Varaktighet: Säsongsanställning med start från 20/5 – 31/8  
Arbetstid: Varierande. Arbete dag, kvällar och helger

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Joel Bäckhem, Receptionsansvarig, joel.backhem@orsacamping.se
Villkor
Yrkestitel Receptionist
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!