Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en fyrstjärnig camping med 800 campingplatser, ett 70-tal stugor, vandrarhem och poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, uddens festplats, Brasseri Udden, Orsa Bowling med McGreggors sportbar och ett omfattande aktivitets utbud.

Vaktmästare till Orsa Camping sommaren 2018

Orsa
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Vi söker nu medarbetare till vaktmästeriet på Orsa Camping sommaren 2018
 
Arbetsuppgifter:  Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av städning av anläggningen, hålla ordning på campingen, en viss del lagning av inventarier, hjälpa gäster att lösa problem, klippa gräs, kontrollera husvagnar och diverse förekommande arbetsuppgifter som kan förekomma.

Personliga egenskaper: Serviceinriktad, noggrann och social. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra så som i grupp som självständigt. Lösningsorienterad, flitig och mångsyssleri är goda egenskaper för denna tjänst.  

Kvalifikationer: Erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare är meriterande, men inte ett krav. Körkort och simkunnighet är ett krav.
Språk: Svenska och Engelska flytande i tal.  

 
Varaktighet: Säsongsanställning med start från 20/5 – 31/8 
Arbetstid: Varierande. Arbete dag, kvällar och helger
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Kim Rosen, Vaktmästar ansvarig, kim.rosen@orsacamping.se
Villkor
Yrkestitel Vaktmästare
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!