Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne Camping och Sommarland och Moraparken.

Orsa Camping är en fyrstjärnig camping med 800 campingplatser, ett 70-tal stugor, vandrarhem och poolområde, närbutik, kilometerlång strand, aktivitetscenter, uddens festplats, Brasseri Udden, Orsa Bowling med McGreggors sportbar och ett omfattande aktivitets utbud.

Frukostvärdinnor/värdar till Orsa Camping

Orsa
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Vi söker nu frukostvärdinnor/värdar till Orsa Camping sommaren 2018

Arbetsuppgifter: Som personal hos oss är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att duka upp för frukost, kassaarbete, städa och diska.  

Personliga egenskaper: Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer: Erfarenhet av tidigare arbete i restaurang är meriterande, men inte ett krav. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. 
Språk: Svenska och Engelska flytande i tal.  

Varaktighet: Säsongsanställning med start från 20/5 – 31/8 
Arbetstid: Morgon, vardagar och helger

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdag 30/4 men rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Orsa
Kontaktperson Natalie Yxerius, Platschef, natalie.yxerius@orsacamping.se
Villkor
Yrkestitel Frikostvärdinna/värd
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!