Precis intill Sunne Camping ligger Sunne Sommarland, en lekfull plats med bland annat våghalsiga vattenrutschkanor, lugn slingrande Lazy river, fina poolområden och spännande hinderbanor både i vattnet och på torra land. Tillsammans med bowling, äventyrsgolf och mängder av andra roliga aktiviteter blir det en riktig sommarupplevelse.

Badvärdar till Sunne Sommarland

Sunne
Sista ansökningsdag 2018-04-30

I Sunne Sommarland finns många häftiga vattenattraktioner och här söker vi nu badvärdar.

Arbetsuppgifter
Som badvärd arbetar du vid flera olika pooler och dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att bevaka badattraktionerna, hjälpa till att hålla rent och snyggt på vår anläggning samt hjälpa våra gäster med information och service.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Vi söker dig som är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även under stressiga situationer.

Kvalifikationer
Du ska ha goda simkunskaper.

Varaktighet
12/6 - 13/8
Arbetstiden
Varierar mellan 8.00–19.00

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Sunne
Kontaktperson Reine Flodin, Anläggningschef, reine.flodin@sunnecamping.se
Villkor
Yrkestitel Badvärd
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-30
Annonsen publicerades 2018-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!