Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till kvinna 65+

Karlshamn
Sista ansökningsdag 2018-04-27

PERSONLIG ASSISTENT, DELTID
Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag varannan helg dagtid, samt något pass i veckan. Jag är en kvinnlig före detta flygare, 65+ som bor tillsammans med min man och våra katter i ett hus i utkanten av Karlshamn. Jag tycker om att bada och olika sociala aktiviteter.

Vi ser att du som söker tjänsten är:
* Kvinna.
* Rökfri.
* Inte allergisk mot katter.
* Framåt, social och kvicktänkt.
* Erfarenhet från liknande arbete.
* Pålitlig och trygg.
* Behärskar det svenska språket utan hinder i tal och skrift.

Jag söker dig som vill arbeta som mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Då möjliggör du att jag kan bli självständig och leva mitt liv precis som jag vill leva det.

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-04-27 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Karlshamn
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-27
Annonsen publicerades 2018-04-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!