Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till karlshamn

Karlshamn
Sista ansökningsdag 2019-02-25

PERSONLIG ASSISTENT, DELTID
Vi söker en personlig assistent till en kund utanför karlshamn, arbetstiderna är förlagdna på dygnets alla tider, och även helg.

Vi ser att du som söker tjänsten är:
* Framåt, social och kvicktänkt.
* Erfarenhet från liknande arbete.
* Pålitlig och trygg.
* Behärskar det svenska språket utan hinder i tal och skrift.
*Ha körkort och tillgång till bil är meriterande men inget krav. 

Jag söker dig som vill arbeta som mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Då möjliggör du att jag kan bli självständig och leva mitt liv precis som jag vill leva det.

Tillträde Snarast!

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-02-25 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Karlshamn
Kontaktperson Sofie Jeansson, sofie.jeansson@carelli.se, 010-151 61 81
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-25
Publiceringsdatum 2019-02-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!