Mora Parken är en del av grönklittsgruppen och svenska campingpärlor och erbjuder konferens, bowling, restaurang och nöjeskvällar.
Restaurang VH`s är vår rymliga och trevliga restaurang där vi serverar både dagens lunch och à la carte. Här kan du njuta av vår stora uteveranda med utsikt över Skepphusviken. Mora Parkens populära lunchbuffé med stort salladsbord serveras varje vardag och à la carte serveras kvällar och helger.

Köksmästare till Mora Parken

Mora
Sista ansökningsdag 2018-03-31

Mora Parkens restaurang VHs söker köksmästare

Arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du arbetet och ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och ser till att leverera härliga restaurang upplevelser av högsta klass till våra gäster varje dag. Du har det övergripande ansvaret för köket, drift, personal och schemaläggning. Du arbetar dagligen som kock/köksmästare i köket. Restaurangen levererar från lunch till stora galamiddagar.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig, insikt i köksekonomi och respekt för våra råvaror.

Kvalifikationer
Minst 5 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Du bör ha erfarenhet av att arbetsleda och kunskaper i haccp. Vi ser helst att du har erfarenhet av stora arrangemang och beställningar.
 
 Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Mora
Kontaktperson Anna Nilsson, Restaurangansvarig, anna.nilsson@moraparken.se
Villkor
Yrkestitel Köksmästare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-03-31
Annonsen publicerades 2017-10-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!