Urb-it AB ett snabbväxande plattformsbolag som startade 2014. Urb-it har skapat ett nytt sätt att handla - lika bekvämt som att handla online, och lika snabbt som att handla i butik. Vi är ett techbolag som utvecklar och erbjuder hållbara shoppingtjänster för konsumenter. Med Urb-it kan konsumenten handla online via anslutna retailers webbutiker eller i Urb-its app och få varan personligt överlämnad direkt eller vid en specifik, önskad tidpunkt.

Urb-it finns idag närvarande i Stockholm, Paris och London och bolaget kommer under juli 2017 noteras på Nasdaq First North i Stockholm. Mer information finns på hemsidan: http://urb-it.com/

Operativ Redovisningsansvarig till Urb-it

Stockholm
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Brinner du för redovisning och att få det fulla ansvaret över bokslut, rapporter och konsolideringar? Vill du arbeta för ett coolt och trendsättande bolag som finns både i Sverige, Paris och London? Då ska du titta närmare på den här möjligheten!

Novare Professionals söker nu en operativ redovisningschef till det nytänkande företaget Urb-it med huvudkontor mitt i centrala Stockholm. Som redovisningschef kommer du att, tillsammans med redovisningsassistent, ansvara för den löpande redovisningen för det svenska bolaget samt konsolidering av koncernen.

I rollen kommer du främst, men inte enbart att arbeta med att:

• Löpande bokföring och avstämningar
• Moms- och skattedeklarationer
• Löner
• Kund- och leverantörsreskontra
• Samordna och agera kravställare mot våra dotterbolag i Paris och London
• Konsolidering av koncernen
• Månads- och årsbokslut
• Marknadsrapportering (kvartals och årsvis) i enlighet med kraven för Nasdaq First North

I rollen kommer du att leda och samverka med befintlig redovisningsassistent och du kommer att rapportera direkt till bolagets CFO.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med ekonomi och redovisning, du har arbetat med både månads- och årsbokslut självständigt sedan tidigare och vi tror även att du har erfarenhet av koncernkonsolidering. För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med finansiella frågor i en noterad miljö. Vi ser det också som avgörande att du är lika bekväm i att arbeta med svenska som engelska då dotterbolagen har placering i Paris och London.

Du kommer dagligen att arbeta i Excel och Fortenox.

Kort sammanfattat söker vi dig som är ett redovisningsproffs med humor och engagemang som vill vara en del av ett innovativt bolag. Ditt trygghet i din kompetens, ditt noggranna förhållningssätt och det faktum att du gillar att ta ansvar kommer att göra att du snabbt sätter dig in i rollen och levererar. Urb-it präglas av en professionell miljö med korta beslutsvägar och kulturen i bolaget är prestigelös där alla arbetar tillsammans för att nå vårt gemensamma mål – att skapa framtidens handel. Det är därför viktigt att du trivs i en startup-miljö där du får möjlighet att växa tillsammans med bolaget.

Övrig information

Start: Snarast möjligt.
Uppdragslängd: 6 månaders konsultanställning via Novare Professionals, därefter möjlighet till direktanställning
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Urb-it erbjuder

Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll inom redovisning med möjlighet att forma både din egen och Urb-its utveckling. Vi erbjuder konkurrensmässig ersättning i en global organisation med kontor i centrala Stockholm. Och självklart får du varje månad fria urbningar från våra anslutna butiker.

Vi genomgår nu en spännande fas med notering på Nasdaq First North och med ett tydligt fokus på att lansera vår tjänst mot konsument på alla befintliga marknader. Du kan därför förvänta dig en intensiv och spännande resa tillsammans med grymma kollegor på ett bolag med enorm potential.

Är du den vi söker?

Då rekommenderar vi dig till att ansöka så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansökningar tas endast emot via ansökningsformuläret i annonsen. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Anna.Liljegren@novare.se
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se, 0735148095
Villkor
Yrkestitel redovisningschef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-29
Annonsen publicerades 2017-10-12

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!