Vi på Lyft & Service fraktar, lastar, gräver och röjer, snabbt och effektivt enligt din efterfråga. Behöver du transportera material till ditt hus och din trädgård eller till företaget? Vi transporterar allt ifrån byggmaterial till grus, matjord eller gångsingel.

Om ni har rivningsmaterial som ska bort så hjälper vi på Lyft & Service till med nedtagning av ert rivningsmaterial. Om ni vill slänga byggavfall på ett effektivt sätt så erbjuder vi på Lyft & Service utställning av små lastmaskincontainers för byggavfall eller trädgårdsrensning. För industri, företag och privatpersoner erbjuder vi även utställning av lösflak med kranbil.

När vintern kommer finns Lyft & Service för att underlätta framkomligheten för er. Både vid ditt företag eller hos dig som privatperson. Lyft & Service erbjuder snöröjning, saltning och sandning. När vintern är över och det mildare vädret anländer så erbjuder vi på Lyft & Service vårsopning.

Genomgår ditt företag en stor ombyggnation och behöver lagra olika typer av material? Vi på Lyft & Service hyr ut förrådscontainers för att underlätta för er. Vi erbjuder stora som små förrådscontainers för både företag och privatpersoner. Inget är för stort eller för litet att lagra.

läs mer om oss på våran hemsida www.lyft-service.se

Målinriktad Transportledare sökes

Oskarshamn
Sista ansökningsdag 2017-11-13

Vi växer inom affärsområden Transport/Entreprenad/Lyft och söker därför en målinriktad Transportledare.
Vi söker dig som är en organiserad och ambitiös person som trivs med att ta egna initiativ. Du är van att hålla många bollar i luften och att kommunicera med både kunder, åkerier och chaufförer. Du brinner för att arbeta i en platt och snabbfotad organisation. Då kommer du passa perfekt hos oss på Lyft & Service!

Arbetsuppgifter
I rollen som transportledare kommer du att ta ansvar för hela transportledningsprocessen, allt från att ta emot order från kunder samt planera och lastlägga transporter för dessa, samt säkerställa rätt prissättning. Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder samt lönsamma upplägg för våra transportörer samt planera service underhåll på företagets fordonspark.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition och transportledning. Du ska kunna uttrycka dig på god svenska och engelska i tal och skrift. Du har datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är van att jobba i olika IT-system och har lätt för att lära dig nya system. Transport och logistikutbildning, eller erfarenhet från transportbranschen, samt breda kunskaper inom IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare.

Som person ser vi att du är positiv, engagerad och har stort driv. Du gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Det är viktigt att du har en helhetssyn men utan att förlora känslan för detaljer.

Anställning : Provanställning 6 mån därefter tillsvidare anställning.
Lön: Månadslön

Rekryteringen sker löpande så skicka in ansökan redan idag.
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Småland Blekinge
Arbetsort Oskarshamn
Kontaktperson Lucas Lodge, lucas.lodge@arbetsformedlingen.se, 010-486 17 41
Villkor
Yrkestitel Transportledare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-11-13
Annonsen publicerades 2017-10-12

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!