Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Göteborg, Malmö, Stocholm samt Växjö.

Installationselektriker Västerås

Västerås
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Till längre uppdrag för ett av landets ledande el och installationsföretag, söker vi nu elinstallatörer som vill vidare i karriären. Du erbjuds ett fritt och omväxlande arbete i en utmanande men kamratlig miljö. Vi söker dig som är färdigutbildad elmontör och är  minst andraårsmontör.
Som person är du flexibel, nyfiken och älskar problemlösning. Du fungerar både självständigt och i grupp. Känner du att denna beskrivning passar in på dig, så skicka ditt CV till oss redan idag.
Kontakt
Arbetsgivare Bang & Nielsen AB
Arbetsort Västerås
Kontaktperson Mikael Ohlsson, mikael.ohlsson@bangnielsen.se, 0708838342
Villkor
Yrkestitel Elinstallatör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-31
Annonsen publicerades 2017-10-12

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!