Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Göteborg, Malmö, Stocholm samt Växjö.

Snickare/Träarbetare till fler längre projekt

Malmö
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Med anledning av en kraftig orderingång, förstärker vi nu vår byggavdelning med träarbetare. Vi söker folk både till kunduppdrag samt egna entreprenader. Vi söker dig som är noggrann och ambitiös. Du bör ha några års erfarenhet som träarbetare. Vi söker både dig med erfarenhet av inredning (gips, montering) samt dig med erfarenhet av stomme, samt formning. Tidigare erfarenhet av storbygge är meriterande. Yrkesbevis är en fördel, men inget krav.

Då tjänsterna skall tillsättas omgående, ber vi dig som är intresserad att söka omgående.
Kontakt
Arbetsgivare Bang & Nielsen AB
Arbetsort Malmö
Kontaktperson Ulf Kronkvist, ulf.kronkvist@bangnielsen.se, 0709838315
Stefan Andersson, HR- Ansvarig / Löneadministration, stefan.andersson@bangnielsen.se
Villkor
Yrkestitel Träarbetare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-29
Annonsen publicerades 2017-10-12

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!