Kakelspecialisten säljer allt inom kakel, klinker, mosaik, systemlösningar och badrumsinredning till både konsument, proffs och arkitekter, främst inom Stockholm och Mälardalen. Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Förutom butiken i Årsta har företaget ett showroom för arkitekter och inredare på Medborgarplatsen 25 i Stockholm. Kakelspecialisten har 50 anställda och en omsättning på 240 miljoner kronor. Företaget är ett helägt dotterbolag till Dahl Sverige AB.

Kakelspecialisten Butikssäljare på heltid

Stockholm
Sista ansökningsdag 2017-11-09

Butikssäljare till Kakelspecialisten

Vill du representera ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en erfaren säljare som tycker att jobbet som säljare är världens bästa jobb!

Vi söker en driven säljare som vill ge högsta service till våra kunder. Arbetet innebär aktiv försäljning i butik, att ge rådgivning till kunder, både konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning. Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i vår inspirerande butik, där vi tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse.

Vem är du
Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för försäljning. Du är bra på att bygga relationer, är lyhörd och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund! Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga samt ett driv gällande försäljning. Du är framåtsträvande, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet. Du är noggrann, flexibel, gillar att planera och organisera. Viktigaste är att du brinner för att möte och hjälpa våra kunder!

Bakgrund och kunskaper
Krav är några års erfarenhet av försäljning i butik. Produktkunskap om kakel och badrumsinredning är meriterande men inget krav. Viktigast är att du brinner för att möte, hjälpa våra kunder på serviceinriktat sätt.
Datorvana, kassavana och minst gymnasiekompetens krävs. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
Vi erbjuder dig ett arbete som säljare i Skandinaviens största kakel- & badvaruhus. 2800 kvm inspirerande butiksmiljö med fokus på badrum och kakel. Kakelspecialisten är ett stabilt och tryggt företag där vi tar hand om våra anställda. Företaget har 50 anställda och finns på två ställen i Stockholm. I butiken i Årsta arbetar idag 13 personer och vi glatt gäng med stark teamkänsla. Vi internutbildar alla våra säljare. 

Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid måndag-lördag.

Varför jobba hos mig? – Magnus Hjortlinger – rekryterande chef
Jag har jobbat hela mitt liv i detaljhandeln inom många olika affärsområden, det viktigaste för mig är att ha nöjda kunder och att överträffa kundens förväntningar. Jag har högt engagemang i mitt arbete och förväntar mig också att de runt omkring mig har det också. Idag är vi 15 st medarbete i butiken och vi hjälps alltid åt där det behövs, frihet under ansvar men ställer krav på leverans och personligt ansvar.

I denna rekrytering samarbetar Kakelspecialisten i Stockholm AB med Retail recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Kakelspecialisten!
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering inom retail
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Jakob Hemvik, Recruiter, jakob.hemvik@retailrecruitment.se, 0707949950
Villkor
Yrkestitel Butikssäljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-11-09
Annonsen publicerades 2017-10-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!