2014 grundade ett par unga entreprenörer ett it-företag i Stockholm. Detta företag kom att bli JHL-Net solutions, och drivs idag med en passion för kvalité i att bygga och underhålla IT-infrastruktur. Vi arbetar dagligen med it-konsultation och it-support som vi anpassar utifrån den it-hjälp våra kunder behöver. Måhända har vi inte funnits så länge, men trots det har vi lyckats bygga många fördelaktiga relationer med företag runtom handelsområdet Stockholm.

Kontorsadministratör

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-15

IT-företaget JHL Net-Solutions söker dig som en administratör / kundtjänstmedarbetare för kunds räkning som vill arbeta i en ansvarsfull, varierande och administrativ roll. Är du dessutom tillgänglig omgående? Här trivs du som vill arbeta självständigt med varierande arbetsdagar.

 

Jobbeskrivning:

I rollen som administratör / kundtjänstmedarbetare utgör du en mycket viktig del i företagets servicefunktion där du levererar service av hög nivå till både internt anställda samt externa klienter. Tjänsten innebär att du ansvarar för all service och möta kunden med leende. Detta innefattar att se över interna ytor såsom att  ta emot besökare och telefonsamtal. Du ansvarar för bokning och iordningsställande av mötesrum samt mötesförberedelser så som beställningar av mat, kaffeservering eller dylikt. Vidare sköter du även mottagandet av bud och post, beställning av kontorsmaterial samt hantering av fakturor.

 

Formella krav:
  • Gymnasial utbildning
  • Ett par års erfarenhet från en likande roll med liknande arbetsuppgifter
  • Har minst 3-5års tidigare erfarenhet inom administration t.ex trevlig telefonröst
  • För att passa i denna roll krävs att du är en självgående person som vågar ta för dig och är trygg i dig själv.
  • Grundläggande kunskaper och erfarenhet av arbete inom Office-paketet
  • Du är noggrann och serviceinriktad och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

 

Som person trivs du i en varierande roll där du arbetar proaktivt och självständigt. Viktigt är att du är en glad, öppen och positiv person som tillför energi till gruppen, där erfarenhet och tankar utbyts. Du tycker om att hjälpa till och vara behjälplig där du ser att det behövs. Som administratör har du en förmåga att arbeta strukturerat och noggrant. Då du är en representant för företaget ser vi att du är ansvarstagande, professionell och kommunikativ.

 
Bra att veta:
Det här är en annons där kundföretagets namn inte framgår. Självklart kommer du få reda på mer om företaget när du kommer gå vidare i nästa process. Tjänsten tillsätts löpande så ansök redan idag.
Kontakt
Arbetsgivare JHL-Net Solutions
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Rubaiyat Rezwan, 0735445693
Rubaiyat Rezwan, 0735445693
Facklig representant Rubaiyat Rezwan, info@jhlnetsolutions.se, 0735445693
Villkor
Yrkestitel Kontorsadministratör / Kundtjänstmedarbetare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Publiceringsdatum 2017-09-25

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!