Axalta Coating Systems är ett ledande globalt företag som enbart jobbar med utveckling, tillverkning och försäljning av flytande och pulverfärg. Vi betjänar kunder inom fordons-, transport-, allmän industri och arkitektoniska och dekorativa sektorer. Våra innovativa produkter och tjänster omfattar färg, färgmatchningsverktyg, applikationsteknik, kundutbildning och affärsledningssystem. Med mer än 12 000 anställda, tillverkar Axalta på 35 anläggningar, utvecklar nya produkter och tekniker på sju globala FoU-platser, och har 42 träningscenter runt om i världen. Axalta Powder Coatings Nordic AB tillverkar och säljer pulverfärg till industrin. Vår forskning och huvudfabrik med ca 100 anställda finns i Västervik.

Processoperatör, sommaren 2017

Västervik
Sista ansökningsdag 2017-05-14

Vi söker nu semestervikarier på heltid till vår fabrik i Västervik. Arbetstiderna varierar alltifrån skift till dagtid under veckorna 24-33.

Profil:
- Du skall vara minst 18 år då vi arbetar skift
- Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vi ser gärna att du har någon form av industrivana.
- Flytande i svenska - i både tal och skrift
- Ambitiös, positiv och arbetsvillig
- Truckkort - A + B och datavana är meriterande.

Är du den vi söker? Är du intresserad av att arbeta med våt- och pulverlacker i en inspirerande miljö så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Rekrytering sker löpande!

Godkänd Tjänstbarhetsundersökning efter uttagning är en förutsättning för anställning inom vår produktion. Blir du uttagen kommer du bjudas in för denna undersökning hos Stegeholmshälsan.
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Småland Blekinge
Arbetsort Västervik
Villkor
Yrkestitel Processoperatör, sommaren 2017
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-05-14
Annonsen publicerades 2017-04-21

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!