1:a Hemtjänstkompaniet AB är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation.

Bilburen hemtjänst söker flera medarbetare till Vällingby

Stockholm
Sista ansökningsdag 2017-04-28

Vi vill ha kontakt med dig som vill jobba som undersköterska på vårt kontor i Vällingby.

3 Vakanta dagtjänster samt 4 vakanta kvällstjänster alla inklusive helgtjänstgöring varannan helg finns. Vill du bara jobba under sommaren har vi fortfarande behov av Sommarvikarier dag/ kväll och helg.

Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och anpassningsbar. Du är med fördel även lugn och stresstålig med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är mycket viktigt att du ser våra kunder och deras behov samt sätter dem i första rummet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst. Vänligen observera att körkort är ett krav för denna tjänst likväl som god svenska både i tal och skrift då tjänsten innefattar skriftlig dokumentation. För rätt person med USK utbildning finns möjligheter till fastanställning efter sommaren.

Vi har kollektivavtal!
Kontakt
Arbetsgivare 1:a Hemtjänstkompaniet
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Alina Postnikova, rekrytering@hemtjanstkompaniet.se, 076-0013163
Villkor
Yrkestitel Undersköterska
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-04-28
Annonsen publicerades 2017-04-21

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!