Vår kund bildades för att skapa något som verkligen gör gott for människan, som tillvaratar vår kreativitet och skapar innovation. Det är vår kunds innersta drivkraft, och ett rättesnöre i allt de gör. De gör det genom sättet de arbetar på, både hos sig och för deras kunder, och genom de lösningar och produkter de tar fram.
Med kunskap från forskning kring motivation och innovation har vår kund därför valt att organisera Teal. Det är inte en platt organisation, det är avsaknad av formell organisation. Hos vår kund kan alla medarbetare påverka samtliga delar av bolaget, på riktigt! Du får med andra ord stor frihet, mycket ansvar, kreativa och roliga kollegor samt en nyckelroll i ett företag där chefsrollen rationaliserats bort till förmån för ett större individuellt ansvarstagande.
Centralt i vår kunds verksamhet deras process för medarbetardriven innovation, där man tack vare deras expertis från olika domäner, teknikområden och branscher löser kunders problem på nya kreativa sätt, föder idéer som man utvecklar till egna produkter samt utvecklar sin verksamhet.
Man tror på att utveckla individer. Därför lägger vår kund stor kraft vid att du ska utvecklas som människa, och inte bara som yrkesmänniska.

Nätverkstekniker

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Din profil
Vi söker mer än bara tekniskt kunnande! Vi förväntar oss att du har en uttalad vilja att leda dig själv, att du vill utvecklas som människa, kan bidra med en positiv attityd och att du har ett öppet sinne till din omvärld.
Eftersom vi jobbar som konsulter är det en styrka om du har mer än ett område som du är duktig inom.

Vi ser att du har två års relevant arbetslivserfarenhet. Du är van vid Cisco eller Junipers miljöer och vi ser gärna att du är certifierad inom t.ex. CCNA, CCNP, CCIE eller motsvarande. Goda kunskaper inom nätverksdesign, installation, konfiguration, felsökning och drift av komplexa nätverksmiljöer.
God kommunikativ förmåga i svenska.
Som person är du strukturerad, problemlösande och självgående. Du är nyfiken och har en stark vilja att utvecklas i din roll. Du kan organisera ditt arbete och prioritera mellan olika uppgifter. Du ska dessutom vara initiativtagande och agera på problem och inte nöja dig med att reparera symptom. En viktig egenskap är också din förmåga att samarbeta med dina kollegor och att du ser det som självklart att ställa upp för dem när det behövs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Kontakt
Arbetsgivare EngineersOnly
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Info EngineersOnly, info@engineersonly.se
Villkor
Yrkestitel Nätverkstekniker
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2017-03-31

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!