ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige. Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade. Vi har inga utomstående ägare och största delen av vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Personlig Assistent, Djursholm

Danderyd
Sista ansökningsdag 2017-04-30

Nu söker vi en ny assistent till en av våra kunder i Djursholm. Killen som söker hjälp är 9-år gammal och har autism samt utvecklingsstörning.

Du som söker skall vara en social och glad tjej mellan 20-30år som är aktiv och har lätt för att hitta på saker att göra tillsammans med brukaren. Du måste vara positiv och ha lätt för att motivera. Viktigt att du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift, detta för att kunna utveckla brukarens kommunikation.

Pojken gillar bland annat att bada i den egna poolen, åka bil, gunga, leka med kulor, djur, lyssna på musik, gosa, titta på film och åka på utflykter.
Han är väldigt social.

Arbetstiderna är sön ca 14 - 20.30 + mån 15.30 - 20.30. Men även extra vid behov. Arbetsplatsen ligger nära Roslagsbanan och möjlighet finns att åka buss från Mörby centrum. Men det är en mycket stor fördel om du har körkort.

Du blir anställd genom ENKV Asssistans som har bättre försäkringsskydd, pensionsavtal och lön än de kommunala avtalen. Ingångslön under provanställning 130:-/timme + OB + 13% semestersättning. ENKV betalar in pension från 18-års ålder, vid vanliga avtal betalas det in först vid 25-år.

Välkommen med din ansökan.
Skicka svar till tony@enkv.se
OBS!!! VIKTIGT! Märk din ansökan 'Djursholm' i ämnesfältet.
Kontakt
Arbetsgivare ENKV Assistans AB
Arbetsort Danderyd
Villkor
Yrkestitel Personlig Assistent
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Annonsen publicerades 2017-03-20

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!