Cuben Utbildning AB startade sin verksamhet i juli 2011. Vi bedriver vuxenutbildning på uppdrag av nämnden för Arbetsmarknad och Vuxenutbildning i Göteborg och Stockholm och erbjuder svenska för invandrare, grundläggande vuxenutbildning och gymnasial yrkesutbildning. För närvarande har vi c:a 1 300 elever i Göteborg och ca 700 elever i Stockholm. Grundpelarna i vår verksamhet är individanpassning, entreprenöriellt lärande, hög kvalitet och en strävan efter att alla elever ska hitta en väg till arbete eller vidare studier. Vi vill väcka initiativkraft, kreativitet, lust och motivation. Vår vision är ”Den lilla skolan med den stora skolans möjligheter”, ett förhållningssätt som är genomgående i skolan.


Cuben Utbildning söker Specialpedagog

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-23

Cuben Utbildning söker Specialpedagog

På uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden, Stockholms stad bedriver vi sfi, utbildning inom vård och omsorg och grundläggande kurser på två skolor i Stockholm. Vi söker nu specialpedagog som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Alla våra utbildningar tar avstamp i vad eleven har med sig för kunskaper och erfarenheter och undervisningen utformas efter individens mål och förutsättningar så att hon/han ska få rätt kompetens för arbetsmarknaden. Ambitionsnivån är hög och vi arbetar systematiskt med kvalitets- och utvecklingsfrågor.

På Cuben Utbildning kommer du att arbeta nära rektor, praktiksamordnare, studie- och yrkesvägledare, lärare och administrativ personal. Vi möter nya människor och utmaningar varje dag. Elevernas bakgrund och framtidsdrömmar ser väldigt olika ut och för att varje individ ska trivas och lyckas nå sina mål är det en förutsättning att samarbetet med de andra yrkesgrupperna fungerar väl.

Du ska vara intresserad av utmaningen att bidra till att våra elever når sina mål. Du ska kunna skapa en vuxenrelation i lärandet, där du bygger vidare på elevens tidigare kunskaper och erfarenheter. Eftersom alla ingår i ett arbetslag lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang för att utveckla verksamheten.

Inom vuxenutbildning ska elever i behov av extra anpassningar kunna studera på samma villkor som andra elever. Vi söker nu en behörig specialpedagog med intresse och stort engagemang för vuxenutbildning. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stort fokus på kvalitet och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en specialpedagogexamen. Meriterande är om du har erfarenhet av vuxenutbildning och behörig i svenska som andraspråk.

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock
senast 2019-01-23.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontakt
Arbetsgivare Cuben Utbildning AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Oleg Mouss, Verksamhetschef, oleg.mouss@cubenutbildning.se, 0704-822136
Villkor
Yrkestitel Specialpedagog
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-23
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!